Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Febra si Durere
  6. /
  7. FARES Hapciu Solubil R30,...

FARES Hapciu Solubil R30, 12 plicuri

Ingrediente: îndulcitor: zahăr, agent de încărcare: amidon din porumb, antioxidant: vitamina C, îndulcitor: fructoză, îndulcitor: extract uscat de Stevia rebaudiana, ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum), ulei esenţial de mentă (Menthae aetheroleum), extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină 0,5%, extract total de flori de soc (Sambuci flos), extract total de trifoişte de baltă (Menyanthidis folium) 0,5%, extract total de busuioc (Basilici herba), extract total de isop (Hyssopi herba) 0,5%, ulei esenţial de eucalipt (Eucalypti aetheroleum) 0,6%. EfectAntiinflamator, antifebril (scade febra), sudorific, dezinfectant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii, expectorant. RecomandăriSe utilizează încă de la apariţia primelor semne şi simptome ale răcelii şi gripei (febră, dureri în gât, nas înfundat, tuse). ContraindicaţiiNu se recomandă copiilor sub 3 ani, persoanelor cu diabet şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcină şi alăptareNu se recomandă în timpul sarcinii şi alăptării datorită conţinutului în salicilaţi.Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui. Efecte secundare şi interacţiuniLa dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele.Nu au fost semnalate efecte secundare. PreparareConţinutul unui plic de dizolvă în aproximativ 200 ml de apă fierbinte.Băutura are gust agreabil şi nu necesită îndulcire.Se bea cald. ÎntrebuinţareCopii 3-6 ani: 1-2 plicuri pe zi.Copii 7-14 ani: 2-3 plicuri pe zi.Copii peste 14 ani şi adulţi: 3-4 plicuri pe zi.Durata curei este de 3-7 zile. Prezentare: cutie cu 12 plic x 5 g

Acest produs FARES Hapciu Solubil R30, 12 plicuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser calmant pentru ten The Jin Jung, 50ml, Dr. Hedison
Ultra Fluid, SPF50 Triasorb, 50 ml, Avene
Jeleuri organice fara gluten Cool Cola, 75g, Biona Organic
Guarana cu Mate, 30 capsule, Parapharm
Bautura vegetala din cocos cu calciu si fara zahar, 1l, Nutriops
NUK Trendline Suzeta Disney, silicon, M1, 0-6luni, 1 bucata
Paine uscata cu cartof dulce Spliits, 130g, Orgran
Ceai de frunze de paducel cu flori, 50g, Plafar
APIDERMIN LUX CREMA 45G
chevron-right-circle