Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Fares Biosept Sirop cu...

Fares Biosept Sirop cu vitamina C si propolis A13 100ml

Ingrediente: miere de albine min. 77%, extracte de: echinacea (Echinaceea herba), șovârv (Origani herba), cimbrișor (Serpylli herba), lichen de piatră (Lichen Islandicus), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), scorțișoară (Cinnamomi cortex), frunze de măslin (Olivae folium), cuișoare (Caryophyllorum flos), extract total 5:1 de Andrographis paniculata – min. 20%, în proporție variabilă; tinctură de propolis 1,2%; antioxidant: vitamina C 1%; uleiuri esențiale de: lămâie (Citri aetheroleum), geraniu (Pelargoni aetheroleum), scorțișoară (Cinnamomi aetheroleum), Ravensara aromatic aetheroleum; conservant: sorbat de potasiu. Efect: antibiotic, antiviral, antifebril, antiinflamator, imunostimulent, expectorant. Recomandări: stări febrile, răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronşită, herpes, parazitoze intestinale, cistite. Contraindicații: nu se recomandă în caz de diabet, hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcină și alăptare: se poate consuma de catre femeile însărcinate și mamele care alăptează. Efecte secundare și interacțiuni: la dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interacțiuni medicamentoase. Întrebuințare: Copii 1-4 ani: 1-3 lingurițe pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Copii 5-12 ani: 4-5 lingurițe pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Copii peste 12 ani si adulți: 3 linguri pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Durata unei cure obișnuite este de 7-14 zile. Dozele recomandate asigură necesarul zilnic de vitamina C. Prezentare: flacon a 100 ml.

Acest produs Fares Biosept Sirop cu vitamina C si propolis A13 100ml din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Extract pur de menta, 50 ml, Cloud Nine
Rame ochelari de vedere unisex Ray Ban RX0316V 2000
AVENE MEN BALSAM DUPA RAS 75ML
Crema pentru controlul porilor cu struguri verzi, 10g, Frudia
Gel de dus cu carbune vegetal, 400ml, Intra
Sanovita Fibre Tranzit, 200 g
Vitamina D3 2000IU, 90 tablete, COS Laboratories
Vopsea de par nuanta 7G blond auriu, Color&Soin
Apa de Parfum Classique Ambre, 50ml, L'Occitane
chevron-right-circle