Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fares Ceai Hapciu R2 " Elimina disconfortul repirator", 20 de plicuri

Ingrediente: creţuscă (Ulmariae herba), şovârv (Origani herba) 25%, frunze de plămânărică (Pulmonariae folium) 16%, cimbru (Thymi herba) 11%, fructe de anason (Anisi fructus), frunze de măslin (Oleae folium), frunze de eucalipt (Eucalypti folium), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma). EfectAntiinflamator, antiinfecţios, febrifug, sudorific, imunostimulator, antitusiv, expectorant. RecomandăriInfecţii respiratorii (gripă, faringită, bronşită, tuse). ContraindicaţiiNu se indică administrarea la copii sub 3 ani.Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Sarcină şi alăptareNu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Efecte secundare şi interacţiuniLa dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare. PrepararePeste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit. ÎntrebuinţareCopii 3-14 ani: 1-2 căni cu ceai pe zi.Copii peste 14 ani şi adulţi: 3-4 căni cu ceai pe zi.Durata curei: 5-10 zile. Se poate repeta la nevoie. Prezentare: 20 plicuri a 1,5 grame

Acest produs Fares Ceai Hapciu R2 " Elimina disconfortul repirator", 20 de plicuri din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus Flori de Frangipan, 650ml, Dermomed
Exfoliant de corp Night in Tangier 150ml + manusa de corp 1 bucata, L'Erbolario
Deodorant Profumo d'Intesa Certezza, 100ml, Malizia
DIBI-12 X 30 CAPSULE
Lapte de corp hidratant UM Pearly, 75ml, Topicrem
Stressclean Forte, 60 comprimate, Sun Wave Pharma
Crema hidratanta pentru maini cu glicerina & musetel bio si vitamina E, 100ml, Glicemille
Sampon zilnic profesional cu ulei de argan, 500 ml, DermOrganic
Ulei esential de Rozmarin, 10 ml
chevron-right-circle