Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Apireven crema x 30 de grame

Crema Apireven - Institutul Apicol este o crema cu un continut ridicat in substante naturale (venin de albine), destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii musculare. Principiul activ al produsului este asigurat prin combinarea in mod echilibrat a unor componente de propolis ( flavone, uleiuri eterice, taninuri ) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta, cu extractele naturale de capsici si venin de albine care asigura activarea circulatiei periferice, ce determina o stare de relaxare si confort. Crema Apireven este recomandata ca adjuvant in: reumatism acut si cronic, dureri reumatismale, dureri musculare si articulare, spondilita anchilozanta lumbago, sciatica, degeraturi, precum si pentru masajul sportivilor. Precautie: Crema nu trebuie aplicata in zona din jurul ochilor, gurii sau pe rani deschise sau alte zone dechise. Eventuala inrosire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare dupa maximum 30 minute si constituie dovada eficientei produsului. Daca reactia persista se recomanda intreruperea utilizarii produsului. CompozitieExtract propolis, ceara, lanolina, ulei parafina, cetaceum, extract capsici, camfor, nicotinat de metil, solutie de venin de albine. AdministrareSe aplica in zonele dureroase, articulatiile bolnave sau in apropierea lor. Crema se aplica in cantitati mici pe suprafetele de masat. Masajul se face usor, fara aplicarea de presiune pe tesuturi. Pentru un efect mai indelungat, zona masata trebuie acoperita cu un material din fibre naturale, de preferinta lana. Excesul de crema nu trebuie obligatoriu indepartat.

Acest produs Apireven crema x 30 de grame din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Normocolesterol, 60 capsule, Dacia Plant
MUSTELA GEL DE CURATARE 2IN1 200ML
Sampon reparator, 500ml, La Maison Espagnole
TIS Supozitoare cu glicerina pentru adulti, 10 supozitoare
Avent Cana cu tetina moale rezistenta la muscaturi +9luni fete, 300ml SCF802/02
Ceai Antistres, 50g, Steaua Divina
Ceai Bio Ghimbir - Lamaie, 18 plicuri, Sonnentor
Adagin 200 mg 10 comprimate filmate Actavis
Pasta de dinti cu extract natural de ghimbir 90ml, Eyup
chevron-right-circle