Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Supliform gel 500 ml Hofigal

Compoziţie: produs natural din extracte de iederă (Hedera helix), castan sălbatic (Aesculus hippocastanum), ardei iute (Capsicum annum) şi uleiuri esenţiale. Acţiune: datorită complexităţii substanţelor bioactive din compoziţie şi a efectelor sinergice dintre acestea, produsul accelerează microcirculaţia la nivelul articulaţiilor, ameliorează durerile reumatice, este vasculoprotector, antioxidant, antiinflamator, uşor revulsiv, contribuie la acţiunea lipolitică de îndepărtare a depunerilor excesive, inestetice de grăsimi, reface tonusul muscular, structura şi proprietăţile de elasticitate ale colagenului din ţesuturi. Are acţiune revigorantă, decongestivă şi hidratantă care conferă pielii un aspect reîntinerit, plăcut şi catifelat, redându-i strălucirea naturală. Recomandări: celulită, vergeturi, depuneri adipoase nedorite, dureri reumatice musculare şi articulare, fragilitate vasculară, tulburări ale circulaţiei periferice; pentru pielea predispusă îmbătrânirii premature şi protejarea ei împotriva factorilor nocivi din mediu. Mod de administrare: se aplică în strat subţire de 1 – 3 ori pe zi pe zonele afectate, prin masaj blând, timp de 10 – 15 minute; se protejează cu căldură timp de 25 – 30 minute zona masată. Se utilizează în cure de minimum 10 – 12 zile. Formă de prezentare:flacon 500ml.

Acest produs Supliform gel 500 ml Hofigal din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

76.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HARTMANN MOLINEA PLUS ALEZE 180X90CM X 20BUC
Crema de ochi hranitoare, 15ml, BeBio
Apa de protectie solara Bronz Photoderm, SPF30, 200 ml, Bioderma
Turmeric Extract Forte Natural, 120 capsule, Health Nutrition
Burete pentru fata Bamboo Charcoal Konjac, 1 bucata, Purito
HARTMANN PEHA-HAFT BANDAJ ELASTIC DE FIXARE AUTOADEZIV 10CM X 20M X 1BUC
Unguent cu sulf 10% x 30 ml Vitalia K
OPTIBAC 079 PROBIOTIC ZILNIC 30 CAPSULE
Ser reparator si calmant, Stress Less , 30 ml, Geek & Gorgeous
chevron-right-circle