Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sun Wave Neurovert Forte 30 de capsule

Neurovert Forte asigură necesarul de colină din citicolină pentru sinteza de neurotransmițători (acetilcolină) sau fosfolipid membranar (fosfatidilcolină). Neurovert Forte contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Beneficii: Îmbunătățește funcția cognitivă (capacitatea de memorare și concentrare, care se degradează o dată cu înaintarea în vârstă). Funcționarea normală a circulației sanguine și a microcirculației periferice , asociată cu performanțele mentale. Compoziţie: Citicolină 500 mg – reface structura neuronală. – crește cantitatea de neurotransmițători. Bacopa Monierri 100 mg – susține transformarea de citicolină în acetilcolină (colinacetiltransferază). – crește cantitatea de neurotransmițători. Mod de administrare: 1 capsulă pe zi.

Acest produs Sun Wave Neurovert Forte 30 de capsule din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

175.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema-gel pentru fata True Water Light, 50ml, Thank You Farmer
POLYGEMMA 7 CAI URINARE 50ML
Apivita Caring Lavender Crema de corp, 150ml
ACADEMIE AROMATHERAPIE MASCA REVITALIZANTA PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN 50ML
Fond De Ten Nude Cu Acid Hialuronic și Vitamina E, Spf10
Ahava Masca acid hialuronic Hydrate, 50ml
AS-Akileine spray incaltaminte, 150ml
Gel de curatare cu carbune Pure Active, 250ml, Garnier
Crema de maini organica cu ulei extravirgin de masline, 60ml, La Saponaria
chevron-right-circle