Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Secom Methylcobalamin (B12) 5000...

Secom Methylcobalamin (B12) 5000 mcg x 60 de comprimate pentru supt

Avantaje: contine metilcobalamina, 5000mcg/comprimat metilcobalamina (coenzima B12), forma metabolic activa a vitaminei B12, asigura absorbtie si eficienta optime in organism contine indulcitor natural pe baza de xilitol si aroma naturala de acai recomandat in dietele vegetariene/vegane ajunge pana la 60 de zile de administrare Vitamina B12 este o vitamina hidrosolubila necesara organismului pentru functionarea normala a sistemului nervos. Este esentiala pentru sinteza de ADN in timpul procesului de diviziune celulara. Deoarece vitamina B12 se gaseste in special in produsele de origine animala, persoanele care adopta un regim vegetarian au nevoie de un aport suplimentar de B12. functionarea normala a sistemului nervos mentinerea sanatatii psihice reducerea oboselii si extenuarii formarea normala a globulelor rosii metabolismul energetic normal metabolismul normal al homocisteinei functionarea normala a sistemului imunitar procesul de diviziune celulara Administrare: Cate 1 comprimat/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Se poate mesteca sau dizolva sublingual.

Acest produs Secom Methylcobalamin (B12) 5000 mcg x 60 de comprimate pentru supt din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

180.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Nuk First Choice Disney Biberon Controlul Temperaturii, tetina din silicon ( 0-6luni), 300ml
Baton proteic Bio vegan cu Vanilie Protein, 45g, Cerea
Serum reparator cu melc si centella asiatica Snail and Cica Line, 50ml, Some By Mi
Complex natural Potent Extra, 60 capsule, Niavis
Tratament pentru varfuri Bed Head Ego Boost, 237 ml, Tigi
Buretel pentru aplicarea machiajului Cheeky, 1 bucata, Beauty Blender
Gel cu canabis Puterea Calului, 250ml, Alevia
ZIAJA Masca de par cu ulei de masline, 200 ml
Thuja Clear, 15ml, Bionovativ
chevron-right-circle