Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Nazomer Extra Spray nazal 30 ml

CompozitieApa de mare filtrata microbiologic 24ml, Tinctura de busuioc 3ml; Eucalipt 3ml. Utilizare / administrareLavaj nazal: - copii (1 doza in fiecare nara de 3 ori/zi); - adultilor (2-3 doze in fiecare nara de 3 ori/zi). IndicatiiObstructii nazale in majoritatea cazurilor de rinita de origine inflamatorie, infectioasa, alergica. Bogat in saruri minerale si oligoelemente (Ca, Mg, Zn, Fe, Mn, Na, K), cu o concentratie marita de sare, creaza un bun efect antiseptic, actioneaza pozitiv asupra mucoasei nazale, umezind-o, dezinfectand-o, indepartand mecanic alergenii. Reduce inflamatiile, creste imunitatea locala si fluidizeaza mucozitatile.

Acest produs Nazomer Extra Spray nazal 30 ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Nasirus Sinus, 30 capsule
Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 06/0 Natural Brandy, 60 ml, Wella Professionals
Ochelari de soare dama Guess GU7452 01B
46530 Gerovital Sun Lotiune calmare arsuri solare, 150ml
Ser-ulei bifazic pentru fermitate si luminozitate Eclat Sublime, 30ml, Darphin
Ceai de fructe, 100g, Dennree
Neuro Protect 120 capsule, FarmaClass
PURITO From Green Ulei de curatare, 200 ml
Pachet Skincare cu beta-glucan, 60ml + 15ml, iUNIK
chevron-right-circle