Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Tasectan 500 mg x...

Tasectan 500 mg x 15 capsule

Prezentare:cutie cu 15 capsule Compozitie:gelatin tanat,amidon de porumb, stearat de magneziu IndicatiiTasectan este un dispozitiv medical folosit pentru a restabili functia fiziologica a peretilor intestinali. Este special formulat pentru a controla si a reduce simptomele asociate cu diareea rezultata din diverse cauze,cum ar fi tensiune abdominala si defecare frecventa. Efectul persista timp de 12 ore.Dispozitivul medical Tasectan cuprinde un complex acid de gelatina si acid tanic care actioneaza mecanic prin protejarea mucoasei intestinale inflamate multumita abilitatii sale de a forma un film protector pe baza de proteine,mucoadeziv care completeaza mucoproteinele responsabile de localizarea inflamatiei si promoveaza precipitarea lor si eliminarea in fecale.Gelatinatul tanat din care produsul este compus nu este alterat in stomac si actioneaza prin formarea unui film care protejeaza mucoasa intestinala reducand frecventa si durata episoadelor diareice. Mod de administrare:adulti 1-2 capsule la fiecare 4-6 ore pana cand simptomele dispar. Doza poate fi marita in functie de nevoie,si in orice caz ,intotdeauna dupa ce ati consultat medicul.

Acest produs Tasectan 500 mg x 15 capsule din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Seminte de mei decorticat, 1kg, SanoVita
Ochelari de soare barbati Dior DM40028U 16J
Plasturi de hidrogel hranitori si revitalizanti cu vitamina E, 5 perechi, Look At Me
Benzi depilatoare pentru fata cu ceara gel, 20 bucati + 2 servetele, Farmec
Lapte organic demachiant pentru ten normal si uscat, 150ml, Dermatherm
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi GU8810 C1
Ceai Capsuni si Fragi, 20 plicuri, Fares
Rame ochelari de vedere dama vupoint WD0032 C1
Crema de fata iluminatoare Bio-Intense Glutathione, 30ml, Medi-Peel
chevron-right-circle