Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Igiena Intima
  6. /
  7. Saforelle gel intim cu...

Saforelle gel intim cu extract de brusture x 250 ml

Saforelle ingrijire delicata este special conceput pentru toaleta intima si corporala a pielii sensibile si iritate. Curata delicat si calmeaza iritatiile si disconfortul din zona intima. Se recomanda ca adjuvant in tratamentul iritatiilor cutanate. Datorita ph-ului sau usor alcalin si formulei imbogatite cu extract de brusture si agenti grasi, Saforelle este adaptat in mod special utilizarii zilnice si respecta echilibrul natural al pielii. Utilizare: Destinat exclusiv utilizarii externe ca gel lichid. A se clati dupa utilizare. Toleranta optima: Fara sapun. Fara parabeni. Fara coloranti. Testat dermatologic si ginecologic

Acest produs Saforelle gel intim cu extract de brusture x 250 ml din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon nuantator Silver Reflex, 250ml, Loncolor
Baton vegan cu cacao si caju Cashew, 50g, Raw Bite
Ochelari de soare copii Ray-Ban RJ9647S 281/75
Ochelari de soare dama Tommy Hilfiger TJ 0007/S 807/IR
Ulei De Masaj Remodelare Corporală
Decasept Lamaie 24 comprimate de supt
Ducray Kelual Emulsie pentru piele cu scuame, 50ml
Stafide, 150g, SanoVita
Crema cu Vitamina C si Zmeura, 50ml, The conscious
chevron-right-circle