Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dacia Plant Cretisoara tinctura x 50 ml

Tinctura de cretisoara este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Alchemilla vulgaris. Cretisoara face parte din familia Rosaceae. Cunoscuta inca din antichitate, cretisoara a fost utilizata in diferite traditii, atat pentru trezirea si amplificarea feminitatii, cat si pentru vindecarea afectiunilor ginecologice, fiind o planta asociata cu feminitatea. Contribuie la: - combaterea riscului de sangerare - functionarea normala a sistemului hormonal feminin si reducerea starilor neplacute care apar pe perioada ciclului menstrual Ingrediente: Apa purificata, alcool etilic 40% vol., cretisoara (Alchemilla vulgaris), parti aeriene,20%.Raport planta/alcool etilic - 1:5. Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali. Administrare: Intern: Adulti si tineri peste 14 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100ml de apa (jumatate de pahar), de 3-4 ori pe zi, inainte de mese. Contraindicatii si precautii: Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. La persoanele cu hipercoagulabilitate sanguina, alergie la cretisoara, tratamente care nu permit consumul de alcool. Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica).

Acest produs Dacia Plant Cretisoara tinctura x 50 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Niavis Ulei Esential de Tea Tree, 10ml
Crema keratolitica Clavos, 4 g, Tis Farmaceutic
MINIMARTIENI FUTURA 3-6 ANI 30 TABLETE MASTICABILE
3M FUTURO SUPORT PENTRU SUSTINEREA BRATULUI
Baton energic Beta Fuel Enegy Chew Lamaie, 60g, SiS
Ulei hidratant de baie pentru bebelusi si copii, 100ml, Naif
Lapte concentrat pentru fermitatea pielii, 200ml, L'Occitane
Mayam Apa de Rozmarin M-1001, 100 ml
Strong, 30 tablete, Cosmopharm
chevron-right-circle