Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dacia Plant Paducel tinctura fara alcool x 50 ml

Este un produs obtinut din frunzele si florile plantei Crataegus monogyna. Paducelul face parte din familia Rosaceae. Utilizat in medicina traditionala din cele mai vechi timpuri, paducelul isi datoreaza eficienta complexului de substante bioactive alcatuit din: flavonozide, acizi triterpenici, amine si taninuri catehice. Contribuie la: - functionarea normala a aparatului cardiovascular prin: - normalizarea fluxului coronarian si a functiei cardiace, - mentinerea in limite normale a ritmului cardiac si a tensiunii arteriale - normalizarea tonusului cardiac - mentinerea sanatatii inimii, - sustinerea aparatului cardiovascular in perioadele de stres Ingrediente:glicerina vegetala; extract moale din frunze si flori de paducel (Crataegus monogyna)- (30%). Administrare: INTERN: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 30-50 picaturi de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Copii intre 6 si 14 ani: cate 20-30 picaturi de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Copii intre 3 si 5 ani: cate 10-15 picaturi de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Produsul poate fi administrat ca atare sau diluat in 100ml de apa sau suc de fructe (1/2 de pahar). Contraindicatii si precautii: Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs Dacia Plant Paducel tinctura fara alcool x 50 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sirop Plantus Calm Junior cu miere de albine, 200ml, Dorel Plant
Jucarie dentitie Kitty Mango, 1 bucata
Maca neagra pudra raw bio,100g, Dragon Superfoods
Spuma dermatologica pentru igiena intima feminina, 150 ml, Sebamed
Vichy Dermablend Fond de ten 3D SPF 25 30 ml nr. 25 Nude
Ruj Mat Cu Acid Hialuronic - 30 (zmeuriu Pudrat)
Sampon pentru barbati Hair Force, 200ml, Frezyderm
BIODERMA NODE K SAMPON 150ML
Biosept Forte A22, 20 capsule moi, Fares
chevron-right-circle