Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Timburg Gel albastru x...

Timburg Gel albastru x 500 de grame

Indicatii: -Gel cu efect calmant, relaxeaza rigiditatea muschilor. -Elibereaza durerile musculare. -Contuzii (lovituri) -Coxartroza -Poliartrita reumatoida -Reumatism Cardio-Articular -Reumatism degenerativ (Artroze) -Spondilita Anchilozanta -Spomdiloza cervicala -Regenerarea cartilajelor -Dureri articulare -Tulburari circulatorii Administrare: -Se aplica pe piele, cu miscari circulare se maseaza pana la absorbtie. Compozitie: -Gelul contine 3% de ulei de menta, aloe, provitamina B5 si camfor. -Ulei de menta-actioneaza contra durerii,ajuta la afectiuni reumatice,antiinflamator. -Aloe-actioneaza contra inflamatiei si regenereaza tesuturile. -Camfor-actioneaza contra bacteriilor, ingusteaza vasele capilare dilatate, dilata vasele pielii ingustate, diminueaza rapid durerea. -Provitamina B5-componentul co-enzimei A; participa la sinteza si descompunerea acizilor grasi,la sinteza colesterolului si a hormonilor steroidieni, accelereaza regenerarea tesuturilor Prezentare: -cutie cu 500 de grame gel

Acest produs Timburg Gel albastru x 500 de grame din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Thermo Drine, 60 capsule, BioTechUSA
MAVALA 91433 CREMA PENTRU INTRETINEREA CUTICULELOR 15ML
Baby Nova Comprese pentru protectie san cu forma anatomica 34041
Balsam de buze, 4.25g, Carmex
Persedon Noapte, 15 comprimate, Sandoz
ActivAloe Forte, 500ml, Good Days Therapy
VITAMIN D3 125 MCG X 473 ML TRACE MINERALS
SOLIDEA CIORAPI MICRORETE 70DEN SABBIA MARIME 2-M
Prostato Curcumin95, 120 capsule
chevron-right-circle