Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Febra si Durere
  6. /
  7. Biofarm Carmol Junior Solutie...

Biofarm Carmol Junior Solutie pentru uz extern, 100 ml

Indicatii : contribuie la reducerea febrei si atenuarea durerilor musculare .Util in raceala , gripa , in cazul durerilor articulare , musculare aparute dupa eforturi fizice si expunere la frig. Compozitie :apa purificata, glicerol, alcool denaturat, acid acetic glacial, polisorbat 80, ulei esential de lavanda, ulei esential de lamaie, ulei esential de cimbru de cultura, ulei esential de menta. Mod de utilizare : Este un produs de uz extern .Se foloseste diluat,o lingura de solutie la un litru de apa calda. Cu aceasta solutie diluata se pot face frectii la nivelul membrelor si spatelui. Copiilor mici li se pot pune sosete imbibate cu solutie diluata,pentru scaderea febrei. Testat sub control dermatologic pe pielea sensibila. Bine tolerat de pielea umana chiar la utilizari repetate. A nu se utiliza la copii sub 2 ani!

Acest produs Biofarm Carmol Junior Solutie pentru uz extern, 100 ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pesmet fara gluten Pan Grati, 300g, Schar
Kit Regenerare Păr - Fiole
Proteina din zer cu aroma de Fruity Cereal Milk, 924g, Ghost
Lapte de corp hidratant Aloe Vera, 500ml, Evoluderm
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7230 5204
Gel de dus bio delicat cu pH neutru cu smochine, 1000ml, Coslys
Gel crema de zi Bright Boost, 50ml, Neutrogena
Unguent cu catina, 50ml, Faunus Plant
SECOM STOMACH BLEND 100 CAPSULE
chevron-right-circle