Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Herbamedicus Balsam cu ardei...

Herbamedicus Balsam cu ardei iute x 500 ml

RECOMANDARI: Incalzeste si relaxeaza tesuturile musculare, distruge celulita si activeaza circulatia sangelui Extractele continute, ardei iute , arnica , rozmarin si camfor - au ca efect incalzirea , vitalizarea si linistirea muschilor , reducand senzatiile de durere , tensiune si oboseala datorate afectiunilor reumatice : -Ardeiul iute: - ajuta la junghiuri , nevralgii , dureri reumatice , lombosciatica , articulatii dureroase si la sechele ramase din traumatisme mai vechi. Reda mobilitatea articulatiilor si intensifica circulatia sangvinica periferica. Utilizat cu regularitate prin masaj acest balsam corecteaza silueta prin alungarea celulitei si ajuta la disparitia varicelor . -Arnica: - are proprietati antiinflamatoare, antiseptice si regeneratoare. Ajuta la dureri reumatice si musculare -Camforul: - are actiune antinevralgica, antiinflamatoare, rubefianta si de stimulare a circulatiei sanguine -Rozmarinul: - calmeaza si amelioreaza starile de nervozitate si stress. Stimuleaza circulatia sangelui. Combate procesul de imbatranire a pielii UTILIZARE: Uz extern: de 2-3 ori pe zi se aplica pe locul dureros si apoi se maseaza usor pana se absoarbe in piele. ATENTIE! -Poate provoca reactii de hipersensibilitate prin inrosirea pielii. -Testati in prealabil pe o portiune de piele mai mica -A nu se aplica pe ochi si rani deschise.

Acest produs Herbamedicus Balsam cu ardei iute x 500 ml din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC
Ochelari de soare dama Polarizen PJ1536 C4
Ceai de tei, 40g, Fares
Sebamed Sensitive Skin, Gel dermatologic de dus Spa, 200ml
Crema de fata triplu activa Melabel Forte, 30ml, Biotrade
LA ROCHE POSAY LIPIKAR ULEI DE SPALARE AP+ PIELE SENSIBILA 400ML
Baton de susan cu cicoare, 40g, Solaris
Sampon hidratant cu Argan Tratament Expert, 250ml, Gerovital
Tinctura lavanda, 50ml, Dacia Plant
chevron-right-circle