Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dacia Plant Tonic Capilar tinctura x 50 ml

Tonic Capilar este un produs natural recomandat pentru pastrarea sanatatii si stralucirii parului. Pentru regenerarea parului se recomanda tratamente naturale cu plante care hranesc atat radacina, cat si firul de par, imbunatatesc circulatia sanguina la nivelul scalpului, distrug microorganismele patogene, reduc excesul de sebum, elimina pruritul (mancarimea) si stimuleaza cresterea acestuia. Pe langa tratamentul local se recomanda administrarea interna a unor plante si/sau produse naturale cu continut ridicat de vitamine si saruri minerale, pentru corectarea carentelor ce apar in urma unui aport alimentar deficitar. Contribuie la: mentinerea sanatatii parului si scalpului.Se recomanda in: alopecie, caderea parului, matreata, seboree si prurit la nivelul pielii capului, micoze, eczeme. Ingrediente: Apa purificata, alcool etilic 75% vol., ardei-iute (Capsicumannuum) - fructe (20%), mesteacan (Betula pendula) - frunze (20%), brusture (Arctiumlappa) - radacina (15%), urzica (Urtica dioica) - parti aeriene (15%), lavanda (Lavandulaangustifolia) - flori (10%), musetel (Matricariachamomilla) - flori (10%), propolis (10%). Administrare: EXTERN Se aplica local si se frictioneaza pielea capului, dupa care se lasa timp de minim 30 minute, apoi se spala capul cu sampon. Se recomanda 2-3 administrari pe saptamana. Pentru o regenerare rapida a parului se poate recurge la aplicarea locala a unui amestec format din: 2-3 lingurite de TONIC CAPILAR, 1-2 galbenusuri de ou si 3-6 linguri de apa. Dupa omogenizare, preparatul se aplica pe pielea capului si se lasa sa actioneze timp de minim 15 minute, dupa care se spala capul cu sampon. Se recomanda 2-3 administrari pe saptamana. Contraindicatii: Alergie la propolis sau la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs Dacia Plant Tonic Capilar tinctura x 50 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Uriprev x 12 plicuri
Ceai de macese fructe intregi, 50g, AdNatura
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2937 005
Balsam de par Mini Colour Goddess Bed Head, 100ml, Tigi
Servetele umede intime, 20 bucati, Alint
Crema pentru eritem fesier bebelusi, 100ml, Gamarde
Burete sapun pentru copii Bubblegum, 120g, Esponjabon
Baton proteic Cookie Dough, 60g, Grenade
Sirop natural cu fructe de padure presat la rece, 520ml, Steaua Divina
chevron-right-circle