Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dacia Plant Renostim tinctura x 50 ml

Cele mai frecvente afectiuni localizate la nivelul tractului urinar sunt infectiile si litiaza urinara. Infectiile urinare se datoreaza contaminarii cu microorganisme patogene, cel mai des intalnite fiind infectiile cauzate de bacterii gram negative (Escherichia coli, Proteus, Klebsiella). Litiaza urinara consta in formarea de calculi pe tractul urinar ce provin din substantele chimice prezente in urina (saruri minerale, oxalati si acid uric). Crizele de litiaza urinara se datoreaza deplasarii calculilor pe tractul urinar si se manifesta prin dureri violente.Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar. Contribuie la: - eliminarea lichidelor retinute in exces in corp - detoxifierea tractului urinar - eliminarea riscului de formare a calculilor renali Ingrediente: Apa purificata, alcool etilic 75% vol., ienupar (Juniperus communis) - fructe (30%), coada-soricelului (Achillea millefolium) - parti aeriene(20%), mesteacan (Betula pendula)-frunze (20%), ceapa (Allium cepa) - bulbi (10%), coada-calului (Equisetum arvense) - parti aeriene (10%), ghimpe (Xanthium spinosum) - parti aeriene (10%). Administrare: INTERN:Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Copii sub 14 ani: cu recomandarea medicului. Contraindicatii: Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Acest produs Dacia Plant Renostim tinctura x 50 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun lichid cu Tea Tree si Menta, 500ml, Harbor
Navatac Gyno 800 mg 30 comprimate
Inhalator Aroma Stress Rest & Relax, 1ml, Puressentiel
Femibion 2 sarcina si alaptare, 28 comprimate + 28 capsule
Krauter Gheara Dracului x 500ml BIO
Balsam de buze cu avocado Drink Up, 15ml, Origins
Spray hidratant de styling pentru par Multiplay Conditioning Styler, 195ml, Londa Professional
Sampon impotriva caderii parului Seskavel growth, 200ml, Sesderma
GLEITGELEN GEL VAGINAL 50G
chevron-right-circle