Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Solgar Ulei de ficat de cod x 100 de capsule moi

Vitamina A contribuie la metabolismul normal al fierului, la mentinerea sanatatii pielii si a vederii, la functionarea normala a sistemului imunitar, la procesul de diferentiere celulara. Vitamina D contribuie la absorbtia/ utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii oaselor, muschilor si dintilor. O sursă excelentă de ulei din ficat de cod, îmbogățită cu vitaminele A și D și acizii grași EPA și DHA pentru acoperire maximă. Față de suplimentele alimentare obișnuite pe bază de ulei din ficat de cod, Complexul Concentrat Solgar cu Ulei din Ficat de Cod asigură o concentrație ridicată a acizilor grași Omega 3, cât și vitaminele A și D. Această concentrație depășește conținutul regulat de EPA, DHA, vitamina A sau D, un produs obișnuit asigurând 1000 mg ulei de pește. Administrare: 1 capsula moale pe zi preferabil in timpul mesei. Numai pentru adulti. Nu contine zaharuri, sare, amidon, grau, gluten sau lactoza iar formula nu utilizeaza arome sau coloranti artificiali.

Acest produs Solgar Ulei de ficat de cod x 100 de capsule moi din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Zinc coloidal Young Zinc 25ppm, 480ml, Alchemy
Whisper cu aroma Lemon Iced Tea, 400g, Genius Nutrition
Set farfurii Pistachio, 2 bucati, Lovi
Ceai Specialty Classic Assorted, 32 plicuri, Basilur
Ochelari de soare barbati Highstreet Ray-Ban RB4147 617187
Gel dus Bee My Honey, 250 ml, Apivita
Rame ochelari de vedere copii Polarizen S8152 C22
Caju invelit in ciocolata cu lapte si cacao, 100g, Yummy Sweets
Biscuiti cocos & merisor, 130g, Ambrozia
chevron-right-circle