Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Solgar B-complex cu Vitamina C 100 cp

Combinația specifică de vitamine din complexul B: • Contribuie la sănătatea părului, ochilor și pielii • Contribuie la funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos • Întărește sistemul imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării • Ajută corpul să depășească situațiile stresante și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ • Contribuie la funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos și la funcțiile psihologice normale • Contribuie la metabolizarea normală a homocisteinei, îmbunătățind sănătatea inimii • Contribuie la producerea celulelor roșii și la hematopoieză • Ajută la metabolizarea fierului și a altor micro-nutrienți proveniți din alimentație Administrare: o jumatate (1/2) de capsula vegetala pe zi, preferabil in timpul mesei. Numai pentru adulti. Poate fi consumat de vegetarieni. Ingrediente/capsula: Tiamină (vitamina B1, sub formă de mononitrat de tiamină) 50 mg Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCl) 50 mg Acid pantotenic (sub formă de D-pantotenat, calciu) 50 mg Riboflavină (vitamina B2) 50 mg Inositol 50 mg Niacină (vitamina B3, sub formă de nicotinamidă) 50 mg Colină (sub formă de bitartrat) 21 mg Bază pudră din plante (alge brune, alfalfa, extract de acerola, pătrunjel, măceșe, năsturel) 3.5 mg Acid folic (sub formă de acid pteroilmonoglutamic) 400 µg Vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină prep.) 50 µg D-biotină (as prep.) 50 µg Nu contine zaharuri, sare, amidon, grau, soia, gluten sau lactoza iar formula nu utilizeaza arome sau coloranti artificiali.

Acest produs Solgar B-complex cu Vitamina C 100 cp din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

92.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biscuiti din spelta cu capsuni fara zahar Bio, 100g, Erdbar
BIOTRADE ACNE OUT OXY GEL DE CURATARE 200ML
DVR Pharm Stem Neuro, 60 capsule
CUPPER CEAI ECO SKINNI VANILLI 20PLICURI X 2G
Ginkgo Biloba 60mg, 100 comprimate, Alevia
Herbagetica 5 HTP 100 zen forte, 120 capsule
Complex de multivitamine pentru barbati Sport One Daily, 60 tablete, GNC
Iridium x 20 servetele oculare sterile
Suzeta din latex cu tetina rotunda 0 luni+ Colour Mauve, 1 bucata, Bibs
chevron-right-circle