Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Acnee
  6. /
  7. Vichy Dermablend Fond de...

Vichy Dermablend Fond de ten 3D SPF 25 30 ml nr. 25 Nude

Un fond de ten corector 3D destinat tenului gras cu tendinta acneica cat si tenurilor sensibile. Obtineti un ten perfect in 3 pasi: acopera: textura cu nivel foarte ridicat de acoperire asigura o culoare uniforma a tenului rezistenta 16 ore. niveleaza: tenul capata un aspect neted, porii sunt micsorati, zonele inflamate ale tenului sunt calmate trateaza: datorita formulei active, numarul imperfectiunilor este redus zi dupa zi. Rezultate vizibile: efect ultra mat, fara efect de masca si acoperire maxima. Ingrediente active: eperulina recunoscuta pentru efectul de calmare acid salicilic recunoscut pentru actiunea de exfoliere Textura fresh: formula proaspata cu efect racoritor. Fara ulei. Senzatia de disconfort este instant calmanta. Chiar si pentru piele sensibila: fara parabeni hipoalergenic non-comedogenic non-acnegenic testat sub control dermatologic si oftalmologic Mod de aplicare: aplicati produsul pe degete aplicati produsul pe toata fata prin miscari de tamponare intindeti uniform produsul pe intraga suprafata a tenului Fondul de ten este disponibil în 6 nunațe: 15.Opal, 20.Vanilla, 25.Nude, 30.Beige, 35.Sand și 45.Gold

Acest produs Vichy Dermablend Fond de ten 3D SPF 25 30 ml nr. 25 Nude din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

119.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SENI CARE - Crema oxid de zinc 100 ml
Pasta de dinti cu anason fara fluor, 50ml, Pell Amar
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU728 08FC
Baton proteic cu 9 vitamine Chocolate Caramel Flavour, 55g, Fulfil Nutrition
Jarro-Dophilus EPS Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom
Otirelax 45,5 mg Picaturi Auriculare
Calmotusin Spray pentru gat cu propolis si menta x 20ml
URIAGE Apa Micelara Termala PNS (ten normal-uscat), 250ml
ADYA GREEN VITAMINA E ULEI 10ML
chevron-right-circle