Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Acnee
  6. /
  7. Frezyderm Ac-Norm Total control...

Frezyderm Ac-Norm Total control crema 50 ml

Cremă pentru îngrijirea completă a tenului cu tendință acneică Acțiune anti-acneică (Vitamina C, Niacinamide, Bakuchtiol) Inhibă dezvoitarea P.Acnes Keraloliză, curăță porii în profunzime (beta hidroxiacizi salicilici) Absoarbe sebumul (extract de Nigella sativa, extract de Cucurbita pepo) Acțiune anti-iritantă, anti-inflamatoare, anti-bacteriană, anti-oxidantă (extract de magnolie, extract de Epiloboum angustifolium) Întărește bariera cutanată (beta Glucan) Acțiune emolientă (acid linoleic, Vitamina F) Poate fi utilizată în tratamentul homeopat. Se recomanda crema pentru ingrijirea completa a simptomelor acneei (usoara, moderata, severa). Mod de utilizare: aplicati crema de 1-3 ori pe zi Produs testat dermatologic. Non-comedogenic

Acest produs Frezyderm Ac-Norm Total control crema 50 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

93.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema cu protectie solara SPF15 Solare, 100ml, Lovren
Detrix Forte Vitamina 5.000UI D3 60 capsule - 50% Reducere la al doilea produs
Manusi examinare nitril albastre x 100 buc, CoolMed - L
GNC BABY MICROBIOTIC PULBERE CU COLOSTRU 20PLICURI
Crema emolienta pentru maini cu Vitamina A si E Q4U, 100 ml, Tis Farmaceutic
Suzeta din latex cu tetina anatomica 0 luni+ Colour Petrol, 1 bucata, Bibs
Lubexxx gel, 50 ml
LABORMED MELTUS SIROP EXPECTOLIN COPII 100ML
Periuta de dinti pentru copii de la +3 ani Kids Soft, 1 bucata, TePe
chevron-right-circle