Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Makeup
  6. /
  7. Frezyderm Ac-Norm crema cu...

Frezyderm Ac-Norm crema cu pigment cameleonic pentru tenul acneic 50 ml

Cremă PIGMENT CAMELEONIC pentru tenul cu tendință acneică Acoperă în totalitate imperfecțiunile tenului Reglează secreția de sebum, are acțiune anti-microbiană (acid oleanolic, NDGA) Întărește bariera cutanată, ajută la regenerarea dermei (beta Glucan) Acțiune anti-microbiană, calmantă Conferă aspect mat tenului. Coloranți și filtre solare de origine naturală Poate fi utilizată în tratamentul homeopat. Contine coloranti si ecrane de protectie solara de origine naturala. Ingrijeste tenul cu acnee ( usoara, moderata sau severa). Aspect mat Mod de utilizare: aplicati pe tenul curat si uscat ori de cate ori este nevoie. Testat dermatologic. Non-comedogenic

Acest produs Frezyderm Ac-Norm crema cu pigment cameleonic pentru tenul acneic 50 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

94.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema naturala regeneratoare de noapte, 45ml, VivaNatura
Spray 3 in 1 Akileine, 150ml, Asepta
Fond de ten cu SPF 20 Serum Foundation CN 10 Alabaster Even Better Clinical, 30ml, Clinique
URIAGE Hyseac hydra crema restructuranta, 40ml
MASKRYM 50ML
Unguent cu galbenele, 30g, Bioeel
Balsam cu ulei de argan pentru uz frecvent, 350ml, Biovene
Kollagen System Beauty Plus, 30 flacoane, Doppelherz
DVR Pharm Menta piperata ulei esential integral, 10ml
chevron-right-circle