Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Vichy Purete Thermale Gel...

Vichy Purete Thermale Gel de curatare 200 ml

Gelul de curățare de la Vichy are o formulă îmbogățită cu extract din semințe de Moringa - efect antioxidant - curăță perfect impuritățile pielii (particulele de poluare, praf, sebum în exces), atenuează disconfortul creat de apa dură. Tenul devine neted, curat și luminos. Potrivit pentru pielea sensibilă. Hipoalegenic. Fără parabeni. Testat sub control dermatologic. Cuntine Apă Termala Vichy. Utilizare: Masați pe fața umedă. Evitați contactul cu ochii. Clătiți cu apă. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Pielea este curată, netedă, proaspată și luminoasă. Efect de înfrumusețare a pielii cu un produs extraordinar pentru curățarea tenului acasă. Ingrediente AQUA / WATER - GLYCERIN - COCO-BETAINE - SODIUM COCOYL GLYCINATE - PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE - SODIUM CHLORIDE - DIPROPYLENE GLYCOL - LAURIC ACID - TRIETHANOLAMINE - MORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT - PHENOXYETHANOL - CAPRYLYL GLYCOL - CITRIC ACID - TETRASODIUM EDTA - PARFUM / FRAGRANCE

Acest produs Vichy Purete Thermale Gel de curatare 200 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de chimen negru presat la rece, 50ml, Niavis
MAVALA 091072 LAC NICE
Boswellia, 60 capsule, Steaua Divina
Huperzina A Herbal Plus, 50 capsule, GNC
Vopsea semipermanenta Trendy Colors V2, 50ml, Loncolor
Balsam pentru par cu efect revitalizant Purifying, 250ml, L'Occitane
Mustela Sampon delicat pentru copii, 200ml
Marvis pasta de dinti Clasic Strong Mint, 85ml
Lapte praf Nutri Biotik 1+, 1-2 ani, 1200 g, Aptamil
chevron-right-circle