Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Frezyderm PS.T. Crema Keratolitică...

Frezyderm PS.T. Crema Keratolitică Psoriazis 200 ml Pasul 2

Acțiune multiplă: hidratare, lubrifiere, reducerea nivelului de pierdere a apei prin epidermă, cheratoliză, acțiune anti-psoriazică, aducerea la nivel normal a acțiunii mitotice, epitelizare, elasticitate, acțiune anti-inflamatoare, de vindecare, acțiune anti-bacteriană, anti-septică.INDICAȚII: cheratoliza scuamelor și hidratarea-epidermei, tratament special pentru situațiile de hipercheratoză, curățarea pielii, înainte de administrarea topică a tratamentului, acțiune multiplă – emulsie de corp. Ingrediente active: hialuronat de sodiu, α-hidroxiacizi (10 %:, jumătate dintre aceștia fiind extrași din plante), acid salicilic (0,5 %:, extras din plante), uleiuri din plante, extract de ovăz organic, extract de Margosa, extract de Centella asiatica.

Acest produs Frezyderm PS.T. Crema Keratolitică Psoriazis 200 ml Pasul 2 din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

85.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mucosolvan Junior 15mg/5ml x 100ml sirop
Ulei de masaj Super Potent, 100ml, Steaua Divina
Stressclean Forte, 60 comprimate, Sun Wave Pharma
GNC SUPER MAGNEZIU 400MG 90 TABLETE
Revox Japanese Ritual ser pentru fata smoothing, 20ml
HIPP LAPTE PRAF 1 ORGANIC 300G
URGO LEUCOPLAST LAVABIL 300BUC
Ochelari de soare dama Furla SFU839 0700
SENSODYNE PASTA DE DINTI COOL MINT 100ML
chevron-right-circle