Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Frezyderm PS.T. Crema Cell...

Frezyderm PS.T. Crema Cell Balance 75ml Pasul 3

Proprietăți neuro-cosmetice: acțiune anti-mitotică, ajută la maturizarea normală a cheratino-citelor, acțiune anti-arsuri, reducerea inflamațiilor, a roșeții și pruritului, acțiune anti-iritantă, protecția celulelor Langerhans, acțiune bio-mimetică, datorită moleculelor farmaceutice.reducerea roșeții și a pruritului, aducerea la nivel normal a funcționalității pielii, tratament special pentru situațiile de hipercheratoză, ingrediente cu acțiune multiplă.Ingrediente: Palmitoyl Tripeptide, Oligopeptide 59 GP 1 Choline, Panthenyl Triacetate, Picea Abies Lignans, Extract de Tamarindus Indica.

Acest produs Frezyderm PS.T. Crema Cell Balance 75ml Pasul 3 din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

92.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1554 3616
ACNEMY Fata de perna extra moale si antibacteriana Standard Size, 1 bucata
Biscuiti multicereale cu pepite de ciocolata fara zahar Vivisano, 430g, Di Leo
Rame ochelari de vedere barbati Versace VE3342 GB1
Ulei de magneziu solutie, 200 ml, Steaua Divina
Gel de dus Spa cu lavanda si ceai verde, 250ml, VivaNatura
Rame ochelari de vedere copii Polarizen CLIP-ON CD19975 C6
Gel exfoliant cu acid AHA si extract din mere, 75ml, Q+A
Crema de curatare spumanta si hidratanta pentru ten normal-uscat, 473 ml, CeraVe
chevron-right-circle