Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GripStop picaturi nazale x 15ml

Indicatii: Dispozitiv medical lubrifiant si fluidifiant indicat in tratamentul si in prevenirea obstructiei ventilatatii nazale (de cauza functionala) la populatia de varsta pediatrica. Folosit in caz de: - obstructie nazala la copii pentru a evita folosirea vasoconstrictoarelor; - rinita alergica la copii. Compozitie: Lactoferina, Carboximetil p-glucan, D-panthenol, Gliciriziant dipotasic, Hidroxipropilmetilceluloza Clorobutanol, Hidroximetilglicinat sodic, EDTA sare bisodica, Polisorbat 20, Arome naturale, Solutie tamponata pH 7,0. Mod de utilizare: Se pun 2 picaturi in fiecare nara de 2-3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului. Precautii: Reactii adverse nu se cunosc. A nu se folosi in caz de hipersensibilitate cunoscuta fata de componentele produsului. In caz de reactii adverse intrerupeti folosirea produsului si adresati-va medicului.

Acest produs GripStop picaturi nazale x 15ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB3717 002/B1
GNC L-CARNITINE 1000MG X 60 TABLETE
Ceratis TIS, 20ml
Secom Bromelain 500mg, 30 capsule
Biotrade acne out pentru ten gras, 30 capsule
Naturigin Balsam pentru protectia culorii Colour Lock, 200ml
Masca servetel carbune, Blingpop
Skip Hop Set boluri anti-alunecare, Vulpe
Rame ochelari de vedere unisex Aida Airi x ileana S. ASJ1128 C3
chevron-right-circle