Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabit si Metabolism
  4. /
  5. Ceai Antiadipos Strong x...

Ceai Antiadipos Strong x 30 plicuri

Compozitie: ceai verde antadipos semipreparat, frunze de lotus, flori de nalba, frunze de dud, paducel, frunze de senna. Principalele actiuni ale ceaiului sunt: -combaterea obezitatii si celulitei, scaderea greutatii corporale, -reglarea digestiei si metabolismului, -accelerarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei, -educerea nivelului grasimilor din sange (scade colesterolul), -scaderea glicemiei (nivelul zaharului din sange), -are efect tonic, reconfortant, detoxifiant si antioxidant datorita ceaiului verde. Recomandari: Celulita, constipatie, exces ponderal. Preparare: Se fierbe un plic in 200 ml apa, 4 – 10 minute. Se recomanda a se bea seara din cauza efectului laxativ.

Acest produs Ceai Antiadipos Strong x 30 plicuri din categoria Slabit si Metabolism se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

10.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bronzant mineral si fard de obraz pentru conturul fetei Mineral Powders, 9g, Lirene
Cremă Activator De Tinerețe, De Noapte
Suzeta din silicon cu inel rotund si forma naturala, 2 bucati, 0-18 luni, 26210, Baby Nova
Crema anti-aging pentru conturul ochilor Plantscription, 15ml, Origins
Nivea 85061 Lip Care essential 4.8g
Remifemin, 60 tablete, Schaper & Brummer
Forline CLA 2550mg, 45 capsule, Marnys
Biscuiti cu scortisoara, 235g, Gullon
SECOM ASPARAGUS 60 CAPSULE
chevron-right-circle