Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dacia Plant Cortizon Natural, 60 comprimate

Coacazul-negru este un arbust de 1-2 m inaltime, cultivat de aproximativ 400 de ani in Europa, mai ales in regiunea Marii Baltice. Cercetarile recente au demonstrat ca mugurii vegetali constituie un remediu foarte valoros datorita compozitiei lor bogate in fitohormoni, enzime, aminoacizi si minerale, substante care confera proprietati specifice tesuturilor embrionare vegetale. Acestea au capacitatea de regenerare si reglare a functiilor vitale ale celulelor, putand astfel corecta dezechilibrele energetice si hormonale care apar la nivelul tesuturilor si organelor. Mugurii de coacaz-negru prezinta organotropism (actiune tintita pe un anumit organ) asupra glandei corticosuprarenale, avand rol de reglare si de corectare a dezechilibrelor energetice si hormonale care apar la acest nivel. In plus, mugurii de coacaz-negru stimuleaza procesele de drenare si eliminare a compusilor toxici sau reziduali din organism. In medicina traditionala se utilizau datorita actiunii de tip cortizon-like, antialergica si antiinflamatoare. Ingrediente: Coacaz-negru (Ribes nigrum) - extract hidroalcoolic 5:1 din muguri (450 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal. Contribuie la: - sustinerea secretiei de cortizon; - reducerea disconfortului cauzat de alergii si inflamatii. Administrare: Adulţi: câte 1 comprimat de 4 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. La nevoie se pot administra câte 2 comprimate de 4 ori pe zi, pe perioade scurte (7-10 zile). În situaţii de urgenţă, se pot lua 3 comprimate odată, după care se poate trece la modul de administrare obişnuit. Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. Copii între 7 şi 14 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.

Acest produs Dacia Plant Cortizon Natural, 60 comprimate din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biscuiti cu lapte si ciocolata, 230g, Gerble Expert Dietetic
Ochelari de soare dama Lucetti 1847 C4
Set 5 pensule ecologice de machiaj pentru Sculpting, 1 bucata, So Eco
Sampon utilizare zilnica, 400ml, Gerovital
L'Erbolario Gel pentru igiena intima, 150ml
MEDTEX ORTEZA PENTRU INCHEIETURA CU ATELA METALICA 8551 MARIME L/XL
Ciorapi compresivi Forte 140 den - Negru, 6
Nufăr Geamuri Ocean 500 Ml
Plasture hipoalergen pe suport de hartie, 5cm x 5m, 1 bucata, Omnipor
chevron-right-circle