Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Indulcitor natural pe baza de extract din frunze de Stevia (Sweet & Safe) 200 tablete

Erytritolul si extractul de Stevia rebaudiana sunt indulcitori naturali, obtinuti din materii prime naturale. Folosite zilnic, tabletele Sweet&Safe ajuta la reducerea sau mentinerea greutatii prin diminuarea fara eforturi a cantitatii de zahar consumate. Cu ajutorul tabletelor ai mereu la indemana solutia pentru indulcirea zilei, intr-un mod simplu si comod. O tableta este echivalentul aproximativ al unei lingurite de zahar.

Acest produs Indulcitor natural pe baza de extract din frunze de Stevia (Sweet & Safe) 200 tablete din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tus de ochi carioca tiny tip liner waterproof 01 - Deep Black, 1.1ml, Essence
Crema antirid Secret D'Excellence, 50 ml, Galenic
Paste penne din legume, 350g, Orgran
Ulei esential de scortisoara, 10ml, Steaua Divina
Balsam de curatare cu apa de orez, 100ml, Beauty of Joseon
Vitamina C 500mg, 60 caramele, GNC
Spuma pentru ras, 100ml, Sabio
Systane Hydration, 10 ml, Alcon
Ceai Wellbeing mereu tanar, 17 plicuri, Yogi Tea
chevron-right-circle