Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Krauter Gheara Dracului x...

Krauter Gheara Dracului x 500ml BIO

Actiune si indicatii: Combinatia speciala de eucalipt, ginseng, lemongrass si rozmarin provenite din medii controlate biologic, confera efecte antiseptice, astringente si ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor, calmarea durerilor musculare si stimularea circulatiei. Masajul cu acest produs este recomandat in cazul tuturor afectiunilor care provoaca durere, oferind o senzatie de racorire si relaxare. Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece. Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant. Lemongrass are efect antifungic si antiseptic. Stiinta moderna a demonstrat ca uleiul de rozmarin are proprietati antiseptice, deosebit de eficiente. Datorita continutului ridicat in flavonoide, rozmarinul intensifica circulatia sangelui la nivel periferic si la creier si ajuta la diminuarea simptomelor din arterite, tromboze, scleroza cerebrala, edemele cardiace cu umflarea gleznelor, precum si senzatia de sufocare sau cea de racire a mainilor si picioarelor. Gelul antiinflamator cu extract din radacina plantei gheara dracului, eucalipt, mentol si camfor, are o actiune antiinflamatorie la nivelul articulatiilor si calmeaza rapid durerile. Masajul regulat cu acest gel confera o senzatie binefacatoare de relaxare. Mod de adiminstrare: Gelul antiinflamator se aplica pe locurile dureroase si se maseaza usor, pana la absorbtia integrala.

Acest produs Krauter Gheara Dracului x 500ml BIO din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 08/0 Natural Latte, 60 ml, Wella Professionals
Verset Apa de parfum It's Done 100 ml
Magne B6 x 60 drajeuri
Tablete efervescente Max Clean, 30 tablete, Corega
Crema Iarba Mare, 20 g, Steaua Divina
AVENE LOTIUNE MICELARA 200ML
Batiste nazale cu 2 straturi, 10 bucati, Don Pedro
Fond de ten cu SPF 20 Serum Foundation WN 01 Flax Even Better Clinical, 30ml, Clinique
MORSA 110433 CIORAP TIP PANTALON COMPRESIE 20-30MMHG MARIME M
chevron-right-circle