Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Sampoane
  6. /
  7. Vichy Dercos Sampon Ultra...

Vichy Dercos Sampon Ultra Calmant par uscat 200ml

Formulă ce conţine complexul activ SENSIRINE, îmbogăţită cu Glicerină şi Panthenol, pentru o calmare eficientă a scalpului demonstrată clinic. Acţionează instantaneu, încă de la prima utilizare. Calmează scalpul timp de 48 de ore. Acţionează împotriva senzaţiei de mâncărime. Întăreşte firul de păr sensibilizat. Textură de cremă proaspătă și catifelată care oferă o cantitate generoasă de spumă pentru un efect imediat de calmare. Scalp reactiv. Păr uscat. Potrivit si pentru parul vopsit. Contine: SENSIRINE : proprietăți calmante dovedite clinic. PANTHENOL: părul este mai moale, mai strălucitor și mai ușor de pieptănat. GLYCERINĂ: proprietăți de hidratare binecunoscute Fără sulfați. Fără parabeni. Hipoalergenic. Mod de utilizare: Aplicaţi pe părul umed, masaţi uşor scalpul, lăsaţi să acţioneze 1 minut şi apoi clătiţi.

Acest produs Vichy Dercos Sampon Ultra Calmant par uscat 200ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de dinti Pearl, 100g, Natura Siberica
Sapun de maini lichid Patchouli Lavender Vanilla, 200ml, Sabon
Crema bio reparatoare si protectoare pentru zona scutecului cu extract de galbenele, 75g, Tidoo
Nestle Modulen IBD, 400g
Ceai hepatic, 50g, Dacia Plant
Ceai de salvie, 50g, Plafar
Mediket Plus sampon 200 ml
Dr. Konopka's exfoliant pentru curatare in profunzime, 75 ml
Apivita Set Crema de maini 50ml & Balsam de buze 4.4g
chevron-right-circle