Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sun Wave Sinosun 30 capsule

Contine: - N-acetilcisteina 150mg -bromelaina 150mg -extract de Gentiana lutea 50mg -extract de Sambucus nigra 50mg -extract de Verbena officinalis 50mg -extract de Verbascum thapsus 50mg -extract de Primula officinalis 25mg -zinc 10mg N-acetilcisteina are actiune secretolitica asupra fluidelor din tractul respirator. Bromelaina este o emzima proteolitica extrasa din ananas, care poate ajuta la fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Plantele din compozitie ajuta la: -fluidificarea secretiilor bronsice si eliminarea acestora -mentinerea sanatatii membranelor mucoase de la nivelul sistemului respirator -functionarea normala a sistemului respirator avand si efecte asupra gatului iritat. Recomandari: -pentru mentinerea sanatatii mucoasei sinusurilor -in hiperreactivitate bronsica. Mod de utilizare: oral 1 capsula pe zi.

Acest produs Sun Wave Sinosun 30 capsule din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

74.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

L'Erbolario Pudra de corp parfumata Rose, 100g
Test rapid boala Lyme, 1 bucata, Self Care
Crema coloranta GoCrazy Nr. B99, 100ml, Loncolor
Fulgi de ovaz, 1kg, SanoVita
Fulgi crocanti bio de ovaz cu ciocolata fara gluten, 375g, Probios
ENTEROLACTIS PLUS 10PLICURI
Hipp HA2 Combiotic, +6 luni, 350 g
Creatine Power Mix cu aroma de mango si portocale, 1kg, Gold Nutrition
Niavis Ashwagandha Pulbere Ecologica BIO, 125g
chevron-right-circle