Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Doppelherz Aktiv Carcel STOP...

Doppelherz Aktiv Carcel STOP 30 Comprimate

Mai ales in perioade de efort fizic intens, organismul are nevoie de nutrienti suficienti pentru a-si mentine starea de sanatate si capacitatea de a raspunde provocarilor zilnice. Magneziul si potasiul sunt doua minerale importante care conlucreaza in numeroase procese metabolice din organism. Magneziul alaturi de potasiu contribuie la metabolismul energetic normal, dar si la functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular. De asemenea magneziul contribuie la echilibrul electrolitic iar potasiul la mentinerea tensiunii arteriale normale. Fierul intervine in formarea normala a globulelor rosii, care sunt importante pentru transportul oxigenului in sange, dar contribuie si la reducerea oboselii si extenuarii. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, care este influentat, in mare masura, de activitatea fizica si sport. Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, dar si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange. Vitamina B6 contribuie la formarea normala a globulelor rosii si la functionarea normala a sistemului imunitar, iar vitamina B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos. Compozitie per comprimat: magneziu 300mg, potasiu 300mg, zinc 5mg, fier 3,5mg, crom 30 μg, vitamina B6, vitamina B12 2μg. Mod de administrare: Se recomanda 1 comprimat pe zi, dupa masa.

Acest produs Doppelherz Aktiv Carcel STOP 30 Comprimate din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema depigmentanta SPF50+ Depiderm, 30ml, Uriage
Secom Colostrum cu probiotice, pentru copii, 50 grame
Novexpert Brume Radiance Green Tea Poly, 60ml
Lingurite termosensibile +6 luni, 3 bucati, Baby Nova
Eubiotic Forte, 10 capsule
Teste acid uric 6, 10 bucati, Fora
Gerovital H3 Derma+ Sun Gel reparator dupa plaja 150 ml
Spuma modelatoare Shine, 200ml, Taft
Fitotensin Forte, 63 caps, FARES
chevron-right-circle