Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Bioderma Sensibio Gel Spumant...

Bioderma Sensibio Gel Spumant Micelar 200 ml

Curata bland, calmeaza si hidrateaza pielea sensibila. Gratie ingredientelor active calmante si nutritive, Sensibio Gel spumant calmeaza rapid iritatia pielii, iar complexul brevetat DAF ii creste pragul de toleranta. Spuma sa bogata si cremoasa lasa pielea fina, moale si confortabila. Poate fi folosit ca si demachiant. Toleranta cutanata si oculara excelenta. Non-comedogenic. Fara sapun si parfum. pH fiziologic. Utilizare: Se aplica pe pielea umeda si se maseaza pana face spuma. Se clateste cu apa din abundenta si se usuca prin tamponari blande. Se recomanda dimineta si seara.

Acest produs Bioderma Sensibio Gel Spumant Micelar 200 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Secom Uro-Care Litho Cleanse 60 cps
Corector pentru acoperirea firelor albe 7-0 Blond Inchis Compact Root Retouch, 3g, Palette
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU582V 0700
ROGE CAVAILLES DEODORANT SPRAY INVIZIBIL 150ML
Ceai frunze de maslin, 50g, Fares
Saci biodegradabili, 90 bucati, Potette Plus
Foramen periuta interdentara curbata extrafina
Masca Hranitoare cu trandafir, 230g, Medi-Peel
Magneziu Organic cu Vitamina B complex, 120 capsule, Herbagetica
chevron-right-circle