Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Menopauza si Menstruatie
  6. /
  7. Lactacyd Lotiune intima Antibacteriana...

Lactacyd Lotiune intima Antibacteriana 250ml

Formula cu acid L-lactic natural cu un pH de 3,5 reface echilibrul natural si protejeaza zona intima. Imbogatita cu extract de cimbru, un antiseptic natural. Stimuleaza sistemul natural de aparare al zonei intime. Contine agenti antibacterieni naturali care stopeaza inmultirea bacteriilor si previn infectiile si mirosul neplacut. Indicata in timpul menstruatiei, sarcinii si in perioada post-partum. De asemenea este recomandata utilizarea si dupa exercitii fizice. Numai pentru uz extern. Clatiti bine cu apa dupa utilizare. Ingrediente: Aqua, Lauryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, PEG-200 Hydrogenated glyceryl palmitate, Sodium chloride, Thymus vulgaris flower/leaf extract, PEG-7 glyceril cocoate, Ethoxydiglycol, Coco-glucoside, Glyceril oleate, Sodium benzoate, Parfum, Glycerin, Methylisothiazolinone, Copper usnate, PEG-55 propylene glycol oleate, Propylene glycol.

Acest produs Lactacyd Lotiune intima Antibacteriana 250ml din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crevil Gel Forta Ursului Polar 250ml
Colagen repair, 500ml, Swedish Collagen
Glamour Aqua 90 de purtari 2 lentile/cutie
Suzeta din silicon, cu cutie de sterilizare, 0-6 luni, design baiat, 2 bucati, Adora
Absorbante BIO hipoalergenice Ultra Normal+, 14 bucati, Tadam
ZIAJA Sun Lotiune pentru protectie solara copii, SPF50+, 6luni+, 125ml
Tetina din silicon pentru biberon cu gura larga de la 6-12 luni 332, 1 bucata, Bebe D' Or
Gustare din fructe cu capsuni Peppa Pig, 100g, Fruit Funk
Giardinon sirop cu miere si propolis, 100ml
chevron-right-circle