Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Picioare si Unghii
  6. /
  7. Zdrovit Parasoftin sosete exfoliante

Zdrovit Parasoftin sosete exfoliante

Parasoftin reprezinta o solutie inovatoare pentru ingrijirea intensiva si confortabila a pielii talpilor. In functie de gradul de deteriorare a pielii talpilor, compozitia penetreaza si inmoaie stratul cornos al epidermei si exfoliaza calusurile. Acizii AHA/BHA stimuleaza eficient procesele de regenerare si de reinnoire a pielii. Complexul de extracte (extract de miere si extracte din plante: cactus, par, fructul pasiunii, lamaie, struguri si ananas), ureea si alantoina hidrateaza pielea uscata si sustin regenerarea si reconstructia epidermei, avand efect de netezire si catifelare. Ingredientele atent selectionate ale sosetelor exfoliante asigura hidratarea intensiva a talpilor, oferind pielii un aspect neted, ingrijit si delicat dupa aproximativ 7 zile de la utilizare. Utilizare: Indepartati lacul de unghii si bijuteriile de pe picioare si glezne inainte de utilizare. Taiati cu atentie ambalajul si repartizati uniform lichidul in sosete. Purtati sosetele in picioare timp de 60-90 minute apoi clatiti cu grija picioarele cu apa si sapun. Atentionari: Produsul este destinat unei singure utilizari si nu trebuie folosit pe alte parti ale corpului. Nu se foloseste mai des de 30 de zile.

Acest produs Zdrovit Parasoftin sosete exfoliante din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Saltea antiescara - 130 de celule pneumatice
Dezinfectant Mini Cu Alcool 80%, 5 L
GREEN SUGAR PULBERE 500G
Plasturi pentru conturul ochilor Power Brightening Hydra-Gel Eye Patches Potent C, 60 bucati, Peter Thomas Roth
Lapte pentru regimul dietetic al nou-nascutilor prematuri Prematil, 400g, Aptamil
Vopsea crema permanenta Palette Intensive N1 Negru, 110ml, Schwarzkopf
Masca pentru par deteriorat Repair My Hair, 200ml, Natura Siberica
Ochelari de soare unisex Polaroid PLD 6098/S 807 M9
Spray de par Trouble Maker Bed Head, 200ml, Tigi
chevron-right-circle