Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Hepato Vital, 60 comprimate,...

Hepato Vital, 60 comprimate, Bio Elemente

Adjuvant important in caz de ficat marit. Actiune: • Detoxifică și regenerează celulele hepatice, eficient în procesele de eliminare a substanțelor dăunatoare din organism; • Reglează toate funcțiile ficatului, normalizează valorile crescute ale parametrilor biochimici serici; • Protejează celulele ficatului de acțiunea factorilor nocivi toxici, chimici; • Adjuvant important în cazul afecțiunilor cronice ale ficatului (hepatite cronice de etiologie virală, toxică, alimentară, idiopatică, steatoză hepatică, ciroză hepatică); • Adjuvant important în cazul cancerului hepatic, alte neoplazii în perioada tratamentelor chimioterapice și radioterapice (favorizează detoxifierea și eliminarea produșilor rezultați din degradarea metabolică). Compozitie /comprimat (650mg): extracxt din fructe de Armurariu (Silybum marianum), cu 80% silimarina – 175mg pulbere din fructe de Armurariu (Silybum marianum) – 275mg, Ingrediente inactive: fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, acid stearic. NU contine zahar, amidon, conservanti, arome sau coloranti NU contine compusi cu efect alergenic Mod de administrare: 1-3 comprimate pe zi.

Acest produs Hepato Vital, 60 comprimate, Bio Elemente din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

58.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Souffle de corp cu lamaie si clementina Lemon Macaron, 250ml, Organic Shop
SOiL Ulei Esential Lemongrass, 10ml
Ceai Hapciu elimina disconfortul respirator, 50g, Fares
Vopsea crema permanenta Palette Intensive V5 (6-99) Violet intens, 110ml, Schwarzkopf
GNC LIQUID B COMPLEX 60ML
Scutece tip chilot pentru adulti Pants, Plus Medium, 14 bucati, Tena
Gel igiena intima extra protectie, 300 ml, Apivita
Termometru non contact masurare in infrarosu
Pepon capsule cu ulei de dovleac 30 capsule, Parapharm
chevron-right-circle