Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Unguent cu galbenele si...

Unguent cu galbenele si propolis DermoTis, 50 ml, Tis Farmaceutic

Proprietăți: Unguentul Tis cu gălbenele și popolis are proprietăți antimicrobiene, antiinflamatorii și cicatrizante datorită asocierii celor două extracte (galbenele și propolis). Este recomandat în cazul rănilor, arsurilor, degerăturilor și înțepăturilor de insecte. ERMOTIS galbenele și propolis Produsul îngrijește pielea afectată de arsuri, răni superficiale, degerături și înțepături de insecte datorită asocierii celor două extracte (galbenele și propolis). Extractul de propolis are proprietăți regeneratoare, antimicrobiene și cicatrizante, iar extractul de gălbenelele are efect antiinflamator, intensificând acțiunea de cicatrizare și regenerare. Ingrediente: Extracte naturale (propolis, galbenele) și excipienți Indicații de utilizări Este recomandat în: - răni superficiale; - arsuri; - degerături; - înțepături de insecte.

Acest produs Unguent cu galbenele si propolis DermoTis, 50 ml, Tis Farmaceutic din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon pentru par blond Ice Keep My Blonde, 1000ml, Natura Siberica
Lotiune hidratanta, piele uscata si foarte uscata,1000ml, CeraVe
IVATHERM APA TERMALA HERCULANE 100ML
Bautura Drink Plus Vanilie, 4 x 200ml, Nutricomp
Piure omogenizat din carne de pui, 2 x 80g, Plasmon
Balsam dermatologic protector pentru buze cu SPF 30 Cherry, 4.8 g, Sebamed
Balsam natural detoxifiant cu alege marine si citrice pentru toate tipurile de par, 400ml, Faith in Nature
Ochelari de soare unisex Ray-Ban Erika Metal RB3539 002/8G
Gel dezinfectant de maini cu granule de Vitamina A, E si lotiune hidratanta cu aroma de Blue Flowers, 50m, HiGeen
chevron-right-circle