Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Elevit 2, 30 capsule moi, Bayer

Formula de multivitamine, minerale si DHA conceputa special pentru dezvoltarea sanatoasa a viitorului nou-nascut in al 2-lea si al 3-lea trimestru de sarcina. Combinatia de 12 vitamine, 6 minerale, oligoelemente si 200mg de DHA/Omega-3 furnizeaza o formula completa de micronutrienti. Componente si beneficii: Metafolin - forma biologic activa a acidului folic, care ajuta tesutul matern sa se dezvolte in timpul sarcinii (de exemplu placenta). DHA/Omega-3 contribuie la dezvoltarea normala a vederii si a creierului viitorului nou-nascut. Uleiul de peste Meg-3 este sursa speciala de DHA utilizat in Elevit 2. Vitamina A, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina D, folatul, cupru, fierul, seleniul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Riboflavina, vitamina C, vitamina E, curpu, mangan, seleniu ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos. Vitamina D, magneziul si zincul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos. Folatul contribuie la buna functionare a hematopoiezei. Vitamina B12, vitamina B6 si fierul ajuta la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, factor important pentru alimentarea cu sange a fatului. Vitamina B2 contribuie la mentinerea globulelor rosii normale. Mod de administrare: 1 capsula pe zi, in perioada de sarcina incepand cu saptamana a 13-a.

Acest produs Elevit 2, 30 capsule moi, Bayer din categoria Sarcina si alaptare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

89.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam de buze cu citrice, 6ml, Sabio
Balsam tratament cu acid hialuronic pentru volum si hidratare Yal, 250ml, Noah
Gel de dus Disney Mickey 3D, 250ml, Naturaverde
Rame ochelari de vedere dama Guess GS50114 001
Manusi exfoliante pentru corp Bath & Body, 1 bucata, Cleanlogic
Ochelari de soare barbati Guess GU6971 52P
Probiotic Pharma PRO-60 Biotic Lactospore, 60 capsule, OstoVit
Extract din seva de mesteacan, 50ml, PlantExtrakt
Oxidant 3%, 1000ml, Natural Kay
chevron-right-circle