Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Natalvit 60 comprimate Hyllan

Natalvit este cel mai accesibil complex de vitamine din Romania, o formula optima, ce asigura protectie completa pentru 2 luni in perioada preconceptionala, in sarcina si postnatal, pentru mama si fat. Natalvit contine concentratii mai mari decat produsele similare de pe piata pentru unele din vitaminele, mineralele sau oligoelementele din compozitie care contribuie la functionarea normala a sistemelor imunitar, nervos, osos si muscular, la procesul de diviziune si diferentiere celulara, la reglarea activitatii hormonale si la formarea normala a tesuturilor conjunctive. Este recomandata administrarea Natalvit in: Planificare preconceptionala: cu cel putin 1 - 2 luni inainte de conceptie are efect benefic in prevenirea eficienta a malformatiilor de tub neural. Sarcina: pentru evitarea carentelor polivitaminice si minerale ce pot cauza serioase perturbari ale organismului matern si/sau sarcinii si starii de bine a fatului. Postnatal: previne anemia postnatala si pierderile de vitamine si minerale cauzate de nastere (fier, vitaminele A si D, calciu, magneziu, zinc, complex B) si ajuta refacerea optima a organismului matern. Administrare: Se recomanda administrarea unui comprimat zilnic, luat cu un pahar mare de apa. De preferinta administrarea se va face pe cat posibil in acelasi interval orar zilnic, dupa masa de dimineata. Daca se uita o doza, trebuie administrata cat de curand posibil, dar daca deja trebuie luata urmatoarea se renunta la doza sarita. Nu se dubleaza doza!

Acest produs Natalvit 60 comprimate Hyllan din categoria Sarcina si alaptare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

115.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Novexpert Lapte de curatare hydro-biotique Magneziu, 200ml
Fixativ cu sustinere flexibila si aspect natural pentru uz zilnic Finishing Hairspray, 200ml, Naturigin
Air Optix Colors Gemstone Green 30 de purtari 2 lentile/cutie
Cosmo Imunostim, 30 tablete
Top Coat Effect Gel, 10.5ml, Andreia Professional
Orteza de genunchi fixa - II
Fromula pentru par, piele si unghii, 120 tablete, GNC
MIXA HYALUROGEL Rich Crema intens hidratanta 24H, pielea sensibila, 50ml
Ceai asortat Bouquet Assorted, 32 plicuri, Basilur
chevron-right-circle