Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. La Roche-Posay Apa Micelara...

La Roche-Posay Apa Micelara Ultra-piele reactiva 400 ml

Apa micelara fara parfum, pentru fata si ochi sensibili. Contine apa termala La Roche-Posay, 5% glicerina si agenti selectionati pentru toleranta optima. Demachiere perfecta a fetei, ochilor si buzelor, respectand echilibrul fiziologic al pielii reactive, hipersensibile. Eficacitate încă de la prima dischetă demachiantă. Eficacitate împotriva particulelor invizibile de poluare. Actiune: Indeparteaza perfect machiajul, impuritatile si particulele de poluare. Lasa pielea curata fara a o usca Anti-disconfort. Anti-roseata. Impotriva senzatiei de piele care tine. Pielea isi recastiga confortul. Putere de hidratare. Mod de utilizare: Aplicati cu un disc demachiant. Nu necesita clatire. Curăţaţi pielea de 2 ori pe zi. Utilizaţi o dischetă demachiantă bine îmbibată şi nu frecaţi pielea pentru a evita iritaţiile. Pentru ochi, aplicaţi discheta demachiantă şi aşteptaţi 5 secunde înainte de îndepărtarea machiajului. Non comedogenic. Fara parabeni. Fara sapun. Fara coloranti.

Acest produs La Roche-Posay Apa Micelara Ultra-piele reactiva 400 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Beauty Jar Cristale de baie calmante cu petale de trandafir, My Little Princess, 600g
Gentlemen s Tonic Ulei de barba, 30ml
Ochelari de soare dama Carrera 3016/S 807
Paste cu legume fara gluten Maccheroni Bio, 250g, Marchesato
Masca de fata roz pentru stralucire peel-off Pink Mask, 12.5ml, Biovene
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB0880S 901/31
PARUSAN WOMEN TONIC ENERGIZANT 200ML
FARES LAXATIV CU MIERE SI PROPOLIS SIROP 100ML
Serum Hyaluronic HA+, 30ml, PFC Cosmetics
chevron-right-circle