Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fares Ceai tei, 40 g

Ajută la menţinerea unui somn sănătos Contribuie la funcţionarea normală a tractului respirator superior Contribuie la o relaxare optimă Ingrediente: florile de tei Tilia tomentosa Moench, Tilia cordata Miller, Tilia platyphyllos Scop. conţin: mucilagii, flavonoide, acizi fenolici, hidroxicumarine, ulei esenţial (farnesol). Efect: Calmant asupra sistemului nervos, sedativ, anxiolitic, antistres, emolient, expectorant, spasmolitic, analgezic, antiinflamator, sudorific, diuretic. Întrebuinţări principale: Afectiuni ale cailor respiratorii superioare (tuse, raceala, bronsita), febra, nervozitate, agitatie, insomnie. Alte intrebuintari: Migrene, colici intestinale , stomatită, faringită, laringită şi amigdalită. Contraindicatii: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Preparare: -Uz intern: 1-2 linguriţe plantă se adaugă în 200 ml apă clocotită, se fierb 2-3 minute şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. -Uz extern: 6 linguriţe plantă se adaugă în 1 litru apă clocotită, se fierb 2-3 minute şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. Întrebuinţare: -Uz intern: se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, timp de 2-4 săptămâni sau la nevoie. -Uz extern: băi calmante la copii. Infuzia se adaugă în apa de baie.

Acest produs Fares Ceai tei, 40 g din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MAVALA 91670 CREION CORECTOR PT. LACUL DE UNGHII 4.5ML
Crema de fata anti-age pentru barbati, 100ml, Mr. Gentle
Ceai Hyper-Tum, 30g, Hypericum
Crema hidratanta de fata Morning Drizzle Waterdrop, 50ml, Soroci
Vopsea de par permanenta 6G Dark Golden Blonde, 170 ml, Naturtint
Serum gel pentru fata energizant Ice Awake, 30ml, LaQ
AXELLE BRICI PENTRU PEDICHIURA + PILA INTERSCHIMBABILA C001004
Sampon impotriva caderii parului pentru femei, 250 ml, Rinfoltil
ASLAMED Pasta de dinti pentru dinti sensibili 30100, 75ml
chevron-right-circle