Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ferrodep sirop 150ml Dr. Phyto

Ferrodep sirop conține o combinație de fier în formă de pirofosfat micronizat și dispersabil, pidolat de zinc și un complex de vitamine și minerale, cu acțiune eficientă în prevenția și corectarea anemiei feriprive. Indicatii: Prevenția și corectarea anemiei feriprive Corectarea carențelor nutriționale Perioada de creștere și dezvoltare a copilului Mod de administrare: Prevenția carențelor de fier: Sugari 6 luni-1 an: 5 ml o dată pe zi, înainte de masa principală Copii 1-7 ani: 7,5 ml o dată pe zi, înainte de masa principală Copii 7-12 ani: 10 ml o dată pe zi, înainte de masa principală sau conform recomandării medicului Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni. Corectarea deficitului de fier: Sugari 6 luni-1 an: 10 ml o dată pe zi, înainte de masa principală Copii 1-7 ani: 15 ml o dată pe zi, înainte de masa principală Copii 7-12 ani: 20 ml o dată pe zi, înainte de masa principală sau la recomandarea medicului Compozitie: Fe-P80E – pirofosfat de fier microîncapsulat, Pido-Zinc®, cupru, vitamine C, B2, B6, B12, acid folic. Nu conține zahăr, gluten și lactoză.

Acest produs Ferrodep sirop 150ml Dr. Phyto din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de cuticule cu pipeta Mere, 15ml, Cupio
Canpol Babies Suzeta Simetrica de Silicon Sleepy Koala blu fosforescenta 22/659, 6-18 luni, 2 bucati
Balsam de par pentru netezire Smoothing, 200ml, Alfaparf
Bol cu ventuza si capac, 450ml, U-Grow
Crema anti-roseata Quasix, 30g, Life Science Investments
Spray oral cu vitamina D Infant, 400UI, 15ml, BetterYou
Crema pentru ochi Hyaluronic, 25g, HIDEHERE
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen MX04-13 C17A
Balsam Split Hair Miracle pentru par deteriorat si varfuri despicate, 200ml, Gliss
chevron-right-circle