Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Propolis C Raceala si Gripa Adulti, 8 plicuri

Beneficii: Supliment alimentar pe baza de extracte naturale standardizate, care se administreaza de la primele simptome de raceala si gripa. Reduce cu 50% numarul de viroze si cu 62% numarul de zile de febra. Are efect antiviral si antigripal dovedit clinic. Poate fi administrat pacientilor cu afectiuni gastrice si hepatice si cu diabet. Poate fi asociat cu antiinflamatoare si antipiretice. Indicatii: Se administreaza de la primele simptome de gripa si raceala. Compozitie: Ingrediente: indulcitor (sorbitol), acid ascorbic, tinctura de propolis, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat, extract din fructe de soc, extract de echinacea, extract din fructe de maceș, aroma de zmeura, indulcitor (aspartam, stevia), stearat de magneziu. Vitamina C - 900mg Tinctura de propolis - 60mg Extract uscat din fructe de soc (Sambucus nigra) standardizat in antocianozide - 25mg Extract uscat din partea aeriana de echinacea (Echinacea purpurea) standardizat in polifenoli - 10mg Extract uscat din fructe de maces (Rosa canina) standardizat in acid ascorbic - 10mg. Mod de administrare: Copii peste 12 ani si adulti: 1 plic pe zi. Se administrează pe cale orală după dizolvarea prealabilă în aproximativ 200 ml apă caldă.

Acest produs Propolis C Raceala si Gripa Adulti, 8 plicuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spray Sun Protection cu factor de protectie SPF 50+ P20 Original, 175ml, Riemann
Cafeluta de cereale si cicoare, 100g, Solaris
Pudra proteica cu aroma de Chocolate-Nouga Premium Whey, 500g, Weider
Vopsea vegana 7.11 Intense ASH Blonde, 100ml, Natural Kay
Detergent de rufe pudra pentru bebe, 1kg, Friendly Organic
Oja semipermanenta French Milk and Honey, 15ml, Cupio
Fresubin Protein Energy Drink vanilie, 4 flacoane EasyBottle, 200ml
Gel de dus OUD, 500ml, Sense of Nature
Masca fortifianta Keratine+ pentru ingrijirea parului, 200 ml, Forcapil
chevron-right-circle