Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai Pufulita cu flori mici, 20 plicuri, Fares

Susţine buna funcţionare a prostatei şi menţine funcţia urinară normală la bărbaţi Ingrediente: partea superioară a plantei Epilobium parviflora, fam. Onagraceae, care conţine tanin, flavone, compuşi fenilpropanici, antociani, ulei volatil, aminoacizi esenţiali, vitamina C, săruri minerale. Efect: Antiinflamator, decongestionant, dezinfectant, diuretic, coleretic-colagog (stimulează secreţia şi eliminarea bilei). Întrebuinţari principale: Hipertrofie de prostată, prostatită, inflamaţiile căilor urinare. Alte întrebuinţari: Enterite, reumatism. Contraindicaţii: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Preparare: Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit. Întrebuinţare: Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înainte de mesele principale.

Acest produs Ceai Pufulita cu flori mici, 20 plicuri, Fares din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apireven crema, 30g, ICD Apicultura
Urimil gel, 50ml, NaturPharma
Prosta Vital, 200 capsule, Pro Natura
Lotiune pt calmarea arsurilor solare Sun, 200 ml, Cosmetic Plant
Pasta de dinti cu extract natural de Miswak 90ml, Eyup
Caju gigant, 100g, Pronat
Pudra pulbere translucida, 15g, Yves Rocher
Bautura din ovaz, 1000ml, Isola Bio
Balsam hidrolipidic Secalia Balm, 200ml, Isis Pharma
chevron-right-circle