Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Cicatrizare
  6. /
  7. Ducray A-Derma Epitheliale A.H....

Ducray A-Derma Epitheliale A.H. ULTRA crema reparatoare 40 ml

Indicatii: Pentru pielea lezata in urma procedurilor dermatologice superficiale sau cu leziuni ale epidermei ce pot lasa cicatrici. Pentru corp si fata. Pentru copii si adulti. Proprietati: O noua expertiza dermatologica pentru reparararea optima a pielii si pentru a reduce urmele pielii lezate. Epitheliale AH Duo are o actiune dubla datorita ingredientului activ patentat Cicahyalumide: - accelereaza regenerarea pielii - ajuta la reducerea cicatricilor. Extractul de Lastar de Ovaz rhealba, reprezinta un activ natural unic si exclusiv cu efect calmant si antiiritant. Acesti lastari au origini naturale 100% si sunt cultivati organic in sud-vestul Frantei. Textura invizibila si nelipicioasa, imbogatita cu agenti hidratanti, permite o aplicare facila. Pielea ramane supla si hidratata. Rezultate: Calmarea imediata a pielii, regenerarea accelerata a epidermei, reducerea cicatricilor. Fara parfum, fara parabeni. Hipoalergenic, non-comedogen. Mod de utilizare: Aplicati de 1-2 ori pe zi, fie localizat, fie pe o suprafata mai larga a pielii. Zona afectata trebuie sa fie curatata si uscata in prealabil.

Acest produs Ducray A-Derma Epitheliale A.H. ULTRA crema reparatoare 40 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

64.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel pentru igiena intima zilnica Original pH 3.5, 250 ml, Eva Intima
Paine de casa fara gluten Pane Casereccio, 240g, Schar
FARES Ceai Trei Frati Patati P141 50g
Balsam de buze cu citrice, 6ml, Sabio
Patchuri pentru ochi, 60 bucati, Dr. Hedison
Oral B Essential floss x 50 m
Creatina monohodrata micronizata DNA Creatine Unflavored, 216g, BSN
Piatra Ponce, 1 bucata, Cupio
CALMOCALM NIGHT X 20 COMPRIMATE FILM LAROPHARM
chevron-right-circle