Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ARTILane, 15 flacoane

ARTILane, este bazat pe colagen hidrolizat enzimatic cu biodisponibilitate și eficacitate dovedite, acid hialuronic si antioxidanti naturali: licopen, quercetina si vitamina C. ARTILane asigura nutrientii necesari implicati in regenerarea cartilajului si a lichidului sinovial din articulatie, care ajuta la combaterea degenerarii articulatiei. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a ligamentelor si a sistemului osos. Administrare orala zilnica a unui flacon de ARTILane timp de 90 de zile consecutive s-a dovedit a fi eficienta pentru imbunatatirea functiilor osteo-articulare si minimizarea tulburarilor functionale manifestate prin micsorarea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor. PREZENTARE: Cutie de carton cu 15 flacoane monodoza, cu prospect. INGREDIENTE/MONODOZA : COLAGEN HIDROLIZAT ENZIMATIC-19.9 g, CONCENTRAT DIN FRUCTE DE TOMATE, CU 2% LICOPEN-214 mg, VITAMINA C-168 mg, EXTRACT DE SOPHORA JAPONICA-86 mg, HIALURONAT DE SODIU-71 mg. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE : Luati 1 flacon pe zi ca atare sau diluat in jumatate de pahar de apa (100 ml). A se agita inainte de utilizare. Se recomanda administrarea intre 2 si 5 luni. Deoarece contine extracte naturale, poate fi colorat, aroma si miros diferit care nu afecteaza calitatea produsului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. INGREDIENTE : apa, fructoza, colagen hidrolizat enzimatic (cu inalta puritate), agent de ingrosare: amidon din porumb, acidifiant:acid citric anhidru, agent de incarcare:maltodextrina, potentiator de aroma: clorura de sodiu, conservant: sorbat de potasiu, concentrat din fructe de Tomate/Lycopersicum esculentum (glicerol, esteri de sucroza, lecitina din soia), cu 2% licopen; Vitamina C/acid ascorbic; aroma: zmeura; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal, extract 15:1 din muguri florali de Salcam-japonez/Sophora japonica, cu 95% quercetina; hialuronat de sodiu.

Acest produs ARTILane, 15 flacoane din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

133.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BioSunLine Condroflex Hyaluron Forte, 30 comprimate
MICROLIFE BP A1 EASY TENSIOMETRU DIGITAL BRAT COMPLET AUTOMAT
Solotica Aquarella Tupis Brown 90 purtari 2 lentile/cutie
Dolorgiet gel analgezic, 50 ml, Zdrovit
Rame ochelari de vedere dama Polarizen 2219 C3
Spray pentru fata H.C.T Mist, 50ml, Mixsoon
Sampon pentru uz frecvent, 500ml, Alama Professional
Solgar Vitamin D3 1000UI, 100 tablete masticabile
VARIXINAL 60 TABLETE
chevron-right-circle