Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Acnee
  6. /
  7. Biotrade Acne Out Oxy...

Biotrade Acne Out Oxy Wash Gel de Curatare, 200 ml

Descriere: Acne Out Oxy Wash este un gel de curăţare fin şi blând cu acid lactic şi îmbogăţit cu oxigen. Este Indicat pentru o piele grasă şi cu acnee, predominant inflamatorie. Gelul de curăţare îndepărtează sebumul în exces şi murdăriile acumulate, îmbunătăţeşte aspectul tenului şi nivelul lui de hidratare. Moleculele de oxigen pur hiperbaric pe care le conţine intensifică metabolismul celular şi astfel facilitează procesele de regenerare ale pielii. Fără parabeni Fără sulfaţi Fără săpun Hipoalergenic Noncomedogenic Mod de utilizare: Dimineaţa şi seara pe pielea umedă aplicaţi şi întindeţi prin mişcări fin circulare o mică cantitate de gel. Clătiţi din abundenţă cu apă. Substante active: Acid Lactic – acţiune de curăţare blândă şi hidratantă Oxigen pur 99,9% - stimulează regenerarea şi metabolismul celular normal Coco glycoside – complex de spălare biodegradabil Indicatii: Ten gras şi cu tendinţă la acnee Pori dilataţi Comedoane

Acest produs Biotrade Acne Out Oxy Wash Gel de Curatare, 200 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca Natural Moisture Mask Sheet Aloe, Orjena
Ulei de cocos Eco extravirgin, 500ml, SanoVita
Ceai infuzie Noapte Buna Eco, 40g, Cupper
Lac vegan de unghii Blanc, 10ml, Charlotte Bio
Crema de corp cu fructul dragonului, 200ml, Fluff
Guma orala, 20 bucati, Bronchostop
Lapte demachiant 3in1, 300 ml, Apivita
Crema anti-perspiranta Hidrosis Control, 50ml, Ducray
Equilibra Plus 30 comprimate filmate
chevron-right-circle