Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Alergie
  4. /
  5. Dr. Phyto Allerdep sirop...

Dr. Phyto Allerdep sirop 150ml

ALLERDEP® sirop susține funcționarea normală a tractului respirator datorită componentelor active din fitoextractele conținute. Are efecte benefice datorate diminuării manifestărilor alergice asociate infecțiilor de tract respirator. Beneficii: Reduce hiperreactivitatea bronșică Previne și reduce manifestările alergice asociate infecțiilor de tract respirator prin scăderea inflamației și descongestionarea căilor respiratorii Ajută la normalizarea răspunsului organismului la agenții alergeni Calmează tusea și fluidifică secrețiile bronșice Contribuie la reducerea manifestărilor alergice cutanate (erupții, prurit, roșeață) Indicat in: Prevenția și reducerea manifestărilor alergice asociate infecțiilor de tract respirator Tratamentul infecțiilor de tract respirator superior și inferior: amigdalite, laringite, bronșite (acute, cronice, astmatiforme), bronhopneumonii, faringotraheobronșite în prezența unui teren reactiv Mod de administrare: Sugari 6 luni-1 an: 2,5 ml de două ori pe zi, dizolvați în puțină apă, la o oră distanță de mese Copii 1-3 ani: 5 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese Copii 3-6 ani: 7,5 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese Copii 6-12 ani: 10 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese Adulți: 10 ml de 3-4 ori pe zi, la o oră distanță de mese Prevenție: cu 2 săptămâni înainte de sezonul infecțiilor respiratorii. Faza acută: minim 3-4 săptămâni până la 3 luni. Compozitie: coacăz negru (Ribes nigrum)/(1:66), măceș (Rosa canina)/(1:200), carpen (Carpinus betulus)/(1:200), ginkgo (Ginkgo biloba)/(1:200), urzică (Urtica urens)/(4:1), lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), arin negru (Alnus glutinosa)/(1:200), mentă (Mentha piperita). ALLERDEP® sirop nu conține zahăr, gluten și lactoză. Nu se recomandă administrarea produsului în timpul sarcinii și alăptării.

Acest produs Dr. Phyto Allerdep sirop 150ml din categoria Alergie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca regeneranta cu colagen pentru par subtire, deteriorat si fragil, 500ml, Arganicare
Mellow Caramel Grey 90 de purtari 2 lentile/cutie
Rame ochelari de vedere unisex Lucetti LT-88363 C1
Masca de fata neagra cu carbune Mjcare, 25g, Mijin
Calmotusin sirop 200ml Dacia Plant
LISTERINE TOTAL CARE ZERO APA DE GURA 500ML
ArtroFlex compus, 42 plicuri, Terapia
9 VITA MULTIVITAMINE 100 DRAJEURI
Periuta de dinti Supreme Soft, 1 bucata, TePe
chevron-right-circle