Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. Factor de Protectie
  6. /
  7. La Roche-Posay Anthelios SPF...

La Roche-Posay Anthelios SPF 50+ Lapte hidratant fata si corp, EcoTube 250ml

Proprietăţi: Protectie foarte ridicata UVA-UVB. Protectie UVA mai stricta decat Normele Europene, multumita sistemului de filtre solare Mexoplex® Cu apa termala La Roche-Posay, calmanta, hidratanta si antioxidanta. Formula testata dermatologic: fara parfum, fara parabeni, cu o concentratie testata de Nichel - potrivita si celui mai sensibil tip de piele; non-comedogenic Textura fluida care patrunde foarte rapid in piele. Formula foarte rezistenta la apa. Beneficii: Pielea este protejata impotriva arsurilor solare sau a alergiilor solare provocate de razele UV. Mod de aplicare: Aplicati laptele pe corp inainte de expunerea la soare. Reaplicati in mod frecvent, in special dupa inot, transpiratie sau uscare cu prosopul de baie. A fi folosit numai extern. 250ml

Acest produs La Roche-Posay Anthelios SPF 50+ Lapte hidratant fata si corp, EcoTube 250ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

77.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere copii Polarizen S302 C35
Astha 15, 120 capsule, Sun Wave Pharma
Gel de dus 8-in-1 pentru barbati Wild Boar, 500 ml LaQ
Tensiometru aneroid kit cu stetoscop Confort MED-63, B.Well
Women`s Gelatin, Gelatina 778 mg, 60 capsule, GNC
YOOKIDOO Turn cu bile si accesorii mobile transparent alb, 9-24luni, 40201, 1 bucata
ABOCA Propolgemma spray forte adulti, 30 ml
Sterimar spray hipertonic Baby, 50 ml, Laboratoires Fumouze
PEDIAKID Phytovermil, 125 ml
chevron-right-circle